Nieuws

Zo gebruik je al die regen het best

Zo gebruik je al die regen het best Regen, regen en nog meer regen. We krijgen het er deze weken opeens flink van langs. Minder leuk voor ons, maar wel zo leuk en nodig voor de natuur en je tuin. Wat kun je eigenlijk allemaal doen met dat regenwater?

Klushuis is absoluut geen taboe

Klushuis is absoluut geen taboe Onlangs hadden we het al over mensen die liever thuis blijven en klussen dan op vakantie gaan. Nu blijkt uit onderzoek dat we sowieso niet vies zijn van klussen. Of beter gezegd: een klushuis. Zo'n 61 procent zegt geen nee tegen een woning met wat werk.

5x rust in je interieur creëren

5x rust in je interieur creëren Tegenwoordig hebben we allemaal een druk, vol en stressvol leven. Des te meer reden dat we - als we eenmaal thuis zijn – ook op zoek zijn naar zo veel mogelijk ontspanning. Thuis kan je weer even opladen en helemaal jezelf zijn. Jouw huis en interieur hebben grote invloed op je gemoedstand en het helpt dus om het zo in te delen dat je beter tot rust komt.

Mieke Hol
10

Ben heel blij geweest met jullie, zowel in aankoop van mijn nieuwe woning als verkoop van de huidige. Duidelijke communicatie, fijne deskundige mensen, en de snelheid waarmee alles ging was echt top. Bedankt!

Dhr. M. Meijer
10

Contact is goed en snel met de makelaar. Het kantoor heeft ons huis snel in de verkoop gekregen zoals gevraagd. Prijs is vooraf duidelijk. Geen extra en onverwachte kosten. Bij telefonisch contact altijd vriendelijk te woord gestaan. Na afloop van een bezichtiging altijd een terugkoppeling gehad wat wij als prettig hebben ervaren.

Lees meer
Terug