Nieuws

VVE's hebben weinig animo om te vergroenen

VVE's hebben weinig animo om te vergroenen Appartementbezitters hebben meestal te maken met een Vereniging van Eigenaren (VvE). Deze is over het algemeen verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie van het gebouw, minus de binnenkant van de eigen woning. Maar hoe zit het met verduurzaming?

Trend gespot: groen dak

Trend gespot: groen dak In steden en zelfs ook in dorpen bevinden zich veel platte daken, niet goed voor het milieu en het zorgt voor warme huizen. Hoe kun je platte daken gebruiken ten behoeve van het milieu - door toename van hevige regen kan het water niet goed kwijt door alle platte daken - en je portemonnee? Door ze groen te maken.

Woninggebreken bekeken

Woninggebreken bekeken Wie de sleutels van een nieuwbouwwoning krijgt, moet goed opletten bij de oplevering er van. Nog altijd is het aantal bouwgebreken hoog. Bouwkundigen van de Vereniging Eigen Huis (VEH) noteerden in 2018 gemiddeld 21 gebreken bij oplevering.

Chantal Chevallerau
9

Kleinschalig waardoor korte lijnen, heldere afspraken, no nonsense. Prettig contact met makelaar alsmede kantoorpersoneel

Bionda Muntinga
10

Absoluut een prettig contact gehad met zowel de makelaar als alle mensen daaromheen die bezig zijn geweest met het op de markt brengen van mijn huis. Ik zou deze makelaar zeker aanraden bij andere die hun huis willen (ver)kopen

Lees meer
Terug
Recent bekeken