Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. Wouter Siemons
10

Het eerste getrek was nogal zakelijk, maar daardoor ook erg duidelijk. Geen blabla, just steight to the point. Goed contact en sevice.

Bionda Muntinga
10

Absoluut een prettig contact gehad met zowel de makelaar als alle mensen daaromheen die bezig zijn geweest met het op de markt brengen van mijn huis. Ik zou deze makelaar zeker aanraden bij andere die hun huis willen (ver)kopen

Dhr. Van Hofwegen
9

Het contact met Janssen & Van Dijk is zeer prettig, heel vriendelijk en professioneel. Er wordt regelmatig contact gehouden over het verkoop traject en onderling nagedacht over de beste verkoop strategie. Wij zijn heel erg tevreden over Janssen & Van Dijk en raden hen dan ook een ieder aan.

Cecile van der Wilt
8

Ik heb een 8 gegeven omdat er nog ruimte moet zijn om te groeien. Het contact verloopt soms wat rommelig, of onduidelijk ( wel inmeten, niet inmeten) afspraken die in het beginstadia wat makkelijk werden verzet. Maar inmiddels loopt het allemaal prima!

Anoniem
7

het ging goed met de bezichtigingen je werd van te voren gebeld of er kijkers kwamen, en na de bezichtigingen werd je weer opgebeld hoe het gegaan was met de kijker, de verkoping ging ook goed, het was snel verkocht, en dat werd goed gecommuniceerd tussen de makelaar en mij, nou de sleutel overdracht en dan is het helemaal afgehandeld , gr Arjan van Dijk

van Welij
9

Zeer vriendelijk, en zover ik kan beoordelen deskundige begeleiding.

René van Laar
10

Wij zijn blij met de keuze goed geholpen

Wouter Siemons
9

Bij ons 1e gesprek vooral zakelijk, professioneel, duidelijk en geen schimmigheid over courtage. Dat gaf voor ons de doorslag. Een eerlijke makelaar en recht door zee.

Anoniem
8

Wij zijn bij de verkoop van ons huis prima begeleid door Janssen & Van Dijk; vriendelijk, efficiënt, snel en klantgericht.

Mevr. van den Bovenkamp
9

Contact met makelaar verliep uitstekend. In een informele sfeer en met geduld is de verkoop tot stand gekomen. Deze makelaar kunnen we aanbevelen en zullen we ook zeker doen als men ons er naar zal vragen.

Anoniem
10

Het contact met het gehele team verliep uitermate prettig. De meerwaarde van dit kantoor ligt naar onze mening echt bij de klantbehandeling. Het gehele team kent een dossier en is service gericht.

van Dijk
7

de cominucatie was goed.

van Welij
9

Al vanaf het eerste contact, dacht ik dit is een goede keuze dat ik deze makelaar genomen heb

Pim van de Weerd
10

Alles netjes geregeld en je wordt constant op de hoogte gehouden wbt de gang van zaken.

Dhr. Hogenkamp
10

Wij kunnen geen negatieve beoordelingen bedenken wij zijn vanaf dag 1 tot het laatst aan toe zeer tevreden en kunnen deze makelaar en zijn personeel van harte aanbevelen bij iedereen.

van Welij
9

Vanaf het eerste contact klikte het tussen mij en dhr. Janssen. De informatie die hij gaf was begrijpelijk, en gaf mij een duidelijk beeld van het een en ander. Al met al het was een prettig contact.

Erna Slok
9

De aanhef van de mail klopt niet. daarin wordt de naam van mijn moeder genoemd, maar zij is overleden.

Dhr. Nieuwenhuis
9

Erg prettig contact, zeer snel schakelen. Dit alles tegen een scherpe prijs! Tevreden klant, zou de volgende keer weer deze makelaar inschakelen.

Dhr. Van Hardeveld
8

Regelmatig contact met de makelaar en niet opdringerig. Bij bezichtiging een goede begeleidster met kennis van zaken. De afhandeling verliep snel en probleemloos.

Dhr. Rijken
9

Alles is perfect verlopen en we zijn dan ook zeer tevreden De service en bergeleiding was top. Maar ook de afhandeling was prima

Mevr. Niessink
9

De ervaring die ik heb mogen beleven bij Janssen en van Dijk was me waardevol. Ik voelde me niet nummer zoveel in de rij en dat gaf mij een goed gevoel. Iedereen werkt heel goed met elkaar samen en zo zijn zei 1 team wat echt een eenheid vormt!

Anoniem
10

Wauw! Wat een inzet hebben Egbert en zijn team getoond. We waren zeker niet zijn makkelijkste klanten maar wat zijn we blij dat we voor dit makelaarskantoor Janssen & van Dijk hebben gekozen. Ze hebben ons reuze goed geholpen met de verkoop en waren altijd goed bereikbaar voor de talloze telefoontjes met vragen van ons. Professioneel, betrouwbaar en daadkrachtig! Speciale dank ook aan Topper Jaap Gerritsen (de financieel adviseur van dit kantoor) voor al zijn moeite en deskundigheid.

Dhr. Willebrand
10

Met behulp van de kundige verkoop styliste hebben we ons huis verkoopklaar gemaakt, simpele tips, maar zeer waardevol. Vervolgens het verkoopproces in. Aanvankelijk was er volop belangstelling, maar langzamerhand droogde dat op. Nadat we de vraagprijs op aanraden van de makelaar verlaagd hadden (goed onderbouwd naar ons toe door Egbert) is het huis verkocht. Een pluim voor het hele team, de deskundigheid, en vriendelijkheid was werkelijk heel prettig om te ervaren.

Hogenkamp
9

De makelaar zelf was heel duidelijk in zijn afspraken ook zijn personeel kwam heel vriendelijk en behulpzaam over met hele goede tips over de presentatie van de woning voor de verkoop.

Bert Rijken
9

Alles was gewoon heel goed geregeld en georganiseerd En prettig in de contacten

Dirk Ronk
8

Alles prima met prettig en zakelijk contact geregeld. Brengt rust.

Nieuwenhuis
9

Blij met het contact met Egbert en de dames. Afspraak is afspraak!

Scheer
10

Gewoon alles goed geregeld. Aardige en uiterst vriendelijke medewerkers. En betrouwbaar

Dhr. Lansing
10

Fijn contact, korte lijnen, goede feedback. Snelle responstijd bij vragen, zowel telefonisch als na het sturen van een email. Erg fijn.

Anoniem
9

Kundig en snel! Ze weten waar ze het over hebben. Vraagprijs is uiteindelijk bijna geboden. Prima dus en dat in 3 weken.

van Viegen - Weerheim
8

Prima contact en gehele kantoor werkt hard.

Dhr. Briene
9

het contact met de makelaar verliep prima, werd overal goed van op de hoogte gehouden door de rest van t team en het was sneller verkocht dan ik verwacht had dus wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor de service

Anoniem
10

Zeer professioneel en vriendelijk. Goede kennis van zaken ,een vlotte verkoop en afhandeling. Zeer aan te bevelen.

Dhr. Lammers
9

Makelaar heeft boven verwachting gepresteerd. Open en transparant. Goede kennis van de markt en uitstekende begeleiding.

Mevr. Mirella Velzen
9

Waar ik aan denk bij Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars? Aan een toegankelijk, enthousiast en professioneel team. In de korte tijd dat mijn woning te koop heeft gestaan, heb ik heel prettig contact gehad met alle medewerkers van het makelaarskantoor. Hoezo 1 contactpersoon? Dit team laat zien dat je ook sámen iemand goed van dienst kunt zijn. En wel zo gezellig!

Anoniem
9

Communicatie is top! Korte lijntjes en duidelijke afspraken. Styling tips waren ook heel handig en prettig. Net even dat stapje extra om ervoor te zorgen dat je woning zo goed mogelijk gepresenteerd wordt. Denkt ook mee voor het aankopen van een nieuwe woning. Wij zijn erg blij met Egbert en zijn team. Absolute aanrader!

Mevr. Van Kleef
9

Service met een hoofdletter 'S'... vanaf het begin tot het einde van het verkoopproces van onze woning heeft Egbert met zijn enthousiaste en deskundige team ons geweldig bij gestaan.

Anoniem
8

Huis binnen een week verkocht voor een hele goede prijs. Heel goed geholpen door onze makelaar. We kunnen altijd bellen voor vragen. Leuk team ud83dudc4dud83cudffb

Dhr. Richard van den Hauten
9

Egbert had op het moment van contact griep en leek bijzonder druk. Hierdoor leek het in een aantal gesprekken of hij signalen miste. Volgende keer even uitzieken, indien mogelijk ;-). Verder super geholpen door een enthousiast team. Ook bij het bezichtigen van eventueel toekomstige huizen voor ons zelf.

Dhr. Vonk
10

Prima ondersteuning door de makelaar, makkelijk in de contacten en een goede verdeling van de activiteiten tussen bezichtigingen en onderhandelingen. Duidelijke en heldere verwachtingen en goede strategie rond verkoop en presentatie. Alles prima verlopen. 1 minimaal aandachtspuntje: graag eerst verkoper informeren over de verkoop en dan Funda om melding van definitieve verkoop door Funda pas te krijgen na bericht van de makelaar

Anoniem
10

Zeer deskundige en hartelijke makelaar en staf. Pro actief. Goede terugkoppeling na de bezichtigingen en alles keurig netjes afgehandeld. Top! Bedankt allemaal.

Anoniem
9

Binnen 3 weken was ons huis verkocht en alles is na tevredenheid verlopen. Voor een volgende keer zou ik deze makelaar zeker nogmaals benaderen.

Dhr. Heijerman
10

Team Janssen en van Dijk is kundig, vriendelijk en erg pro actief. Alle diensten in huis. Goed advies en snelle opstart van het verkoopproces. Geen massaal kantoor dus de lijnen zijn kort. Al met al de juiste prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!!

Mevr. Maroeska de Jong
10

Ontzettend fijne makelaar! Veel kennis! Contact verloopt erg soepel en met korte lijnen! Makelaar houd zich aan de afspraken! Kortom, een echte aanrader dus!

Anoniem
10

Ik kan Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars aanraden als makelaar voor zowel verkoop als aankoop. Heldere voorwaarden met vaste prijzen. Fijn persoonlijk contact en geen onzin. Ze hebben mij uitstekend geholpen met het gehele verkoopproces. Het resultaat was daar, binnen een week verkocht voor de vraagprijs. Bij aankoop was het geen probleem om snel te schakelen en zo voor de andere geïnteresseerde de woning te kunnen kopen.

Dhr. Veenendaal
10

Contact was snel gelegd, duidelijk over wat er gaat gebeuren, goede feedback over de bezichtigingen. Professioneel, goed en bekwaam personeel. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop makelaar Egbert Janssen en zijn staf ons huis hebben verkocht. En zullen hem aanbevelen bij anderen.

Mevr. Terlingen
8

Het contact verliep prima! Ook met de mensen op het makelaarskantoor.Vond het bijzonder prettig dat men van alle zaken,wat ons huis betrof, op de hoogte waren, Hebben veel bezichtigingen gehad,werd altijd een terugkoppeling gegeven,erg goed! Telefonisch altijd bereikbaar.

Anoniem
8

Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars hebben wij ervaren als een persoonlijk makelaarskantoor met korte lijnen.

Röttger
9

Plezierig contact i.c.m. professionele benadering.

Lammers
9

Open en transparant.

Terug
Recent bekeken