Dit hebben onze klanten ervaren...

Jeroen van Dillen
10

Duidelijkheid en gevoel van vertrouwen gaven ons de doorslag om te kiezen voor Janssen en van Dijk Garantiemakelaars.

Anoniem
8

Vooral de zeer goede bereikbaarheid en snelle reacties op vragen vond ik erg fijn in dit verkooptraject.

Aafke
9

Vooral de goede bereikbaarheid en de snelle reacties op vragen vond ik fijn in dit verkooptraject

Robbert Bakker
9

Jullie drive om onze woning te verkopen voelt goed. Veel succes!

Danny Lodder
10

Goed duidelijk en eerlijk.

Dhr. Noy
10

Top makelaar! Ik ben zeer goed geholpen en alles was duidelijk! Zeker een makelaar om aan te raden! En fijn dat makelaardij, hypotheken en verzekeringen onder één dak zit!

Anoniem
9

Toen wij besloten om ons appartement te verkopen werden wij geduldig en professioneel geholpen. Alles werd ons uit handen genomen. De verkoop is zeer snel gegaan. Wij zijn heel goed geholpen.

Mevr. Blom
8

Contact met medewerkers heel goed. Contact met makelaar ging goed van Start, maar later wat strubbelingen. Uiteindelijk goed gekomen en het huis voor een goede prijs verkocht.

Mevr. Schel
8

Fijn vriendelijk behulpzaam contact met alle werknemers onder het toeziend oog van Egbert. Niets is/was teveel gevraagd. Ga vooral zo door, lieve groet Miranda Schel

Anoniem
10

Goede inschatting van de lokale markt en de verkoopmogelijkheden. Woning is binnen twee weken verkocht.

Anoniem
9

Vanaf de eerste kennismaking professioneel, goede en klantvriendelijke communicatie. Regelmatig contact over de voortgang en tips gekregen om je huis goed te kunnen verkopen. Prettige samenwerking

Anoniem
9

Blij geweest met mijn keuze! Dit kantoor weet van wanten, speelt het spel slim en communiceert snel.

Mieke Hol
10

Ben heel blij geweest met jullie, zowel in aankoop van mijn nieuwe woning als verkoop van de huidige. Duidelijke communicatie, fijne deskundige mensen, en de snelheid waarmee alles ging was echt top. Bedankt!

Anoniem
10

Uitstekend! Heldere afspraken, goede marktkennis, korte lijnen met de binnendienst, vriendelijk personeel, integer. Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Dhr. M. Meijer
10

Contact is goed en snel met de makelaar. Het kantoor heeft ons huis snel in de verkoop gekregen zoals gevraagd. Prijs is vooraf duidelijk. Geen extra en onverwachte kosten. Bij telefonisch contact altijd vriendelijk te woord gestaan. Na afloop van een bezichtiging altijd een terugkoppeling gehad wat wij als prettig hebben ervaren.

Umut Heybeli
10

Werd goed op de hoogte gehouden van alles, en ze waren zeer vriendelijk

Mevr. Mariska de Weerd
10

De makelaar staat altijd voor je klaar, als het moet zelfs buiten kantooruren. Er werden korte lijntjes gehouden, waardoor ik als verkoper van alle ontwikkelingen op de hoogte was.

Anoniem
8

Goede ervaring met de verkoopbegeleiding van mijn appartement. Prettig en snel contact met deskundige medewerkers.

Kees Leegstra
10

Prima begeleiding als geheel door het makelaars kantoor Janssen en van Dijk en de medewerkers.

Anoniem
10

Ik ben 100% tevreden over de goede begeleiding en uitstekende service van dit makelaarskantoor. Ik kon met een gerust hart de verkoop van ons huis aan hen overlaten. Zou Janssen & Van Dijk garantiemakelaars aan iedereen aan bevelen.

Bionda Muntinga
10

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren! 4 jaar terug ook met de aankoop van mijn huis, maar nu ook zeker met de verkoop van mijn appartement. Ik heb het contact met alle betrokkenen als zeer prettig ervaren. Ik kon met iedere vraag terecht en werd snel geholpen, zowel telefonisch als via de mail. Absoluut een aanrader om met deze mensen in zee te gaan bij zowel de aankoop of verkoop van het huis.

Chantal Chevallerau
9

Kleinschalig waardoor korte lijnen, heldere afspraken, no nonsense. Prettig contact met makelaar alsmede kantoorpersoneel

Anoniem
8

Top! Vriendelijk team die de tijd nermt om je te woord te staan en je te helpen. Goed bereikbaar. Tip! Vooraf iets van een stappenplan meegeven waarop staat wat je als verkoper te wachten staat. Hoe het proces verloopt.

René Reijnen
10

nvt

Dhr. Wouter Siemons
10

Het eerste getrek was nogal zakelijk, maar daardoor ook erg duidelijk. Geen blabla, just steight to the point. Goed contact en sevice.

Bionda Muntinga
10

Absoluut een prettig contact gehad met zowel de makelaar als alle mensen daaromheen die bezig zijn geweest met het op de markt brengen van mijn huis. Ik zou deze makelaar zeker aanraden bij andere die hun huis willen (ver)kopen

Dhr. Van Hofwegen
9

Het contact met Janssen & Van Dijk is zeer prettig, heel vriendelijk en professioneel. Er wordt regelmatig contact gehouden over het verkoop traject en onderling nagedacht over de beste verkoop strategie. Wij zijn heel erg tevreden over Janssen & Van Dijk en raden hen dan ook een ieder aan.

Cecile van der Wilt
8

Ik heb een 8 gegeven omdat er nog ruimte moet zijn om te groeien. Het contact verloopt soms wat rommelig, of onduidelijk ( wel inmeten, niet inmeten) afspraken die in het beginstadia wat makkelijk werden verzet. Maar inmiddels loopt het allemaal prima!

Anoniem
7

het ging goed met de bezichtigingen je werd van te voren gebeld of er kijkers kwamen, en na de bezichtigingen werd je weer opgebeld hoe het gegaan was met de kijker, de verkoping ging ook goed, het was snel verkocht, en dat werd goed gecommuniceerd tussen de makelaar en mij, nou de sleutel overdracht en dan is het helemaal afgehandeld , gr Arjan van Dijk

van Welij
9

Zeer vriendelijk, en zover ik kan beoordelen deskundige begeleiding.

René van Laar
10

Wij zijn blij met de keuze goed geholpen

Wouter Siemons
9

Bij ons 1e gesprek vooral zakelijk, professioneel, duidelijk en geen schimmigheid over courtage. Dat gaf voor ons de doorslag. Een eerlijke makelaar en recht door zee.

Anoniem
8

Wij zijn bij de verkoop van ons huis prima begeleid door Janssen & Van Dijk; vriendelijk, efficiënt, snel en klantgericht.

Mevr. van den Bovenkamp
9

Contact met makelaar verliep uitstekend. In een informele sfeer en met geduld is de verkoop tot stand gekomen. Deze makelaar kunnen we aanbevelen en zullen we ook zeker doen als men ons er naar zal vragen.

Anoniem
10

Het contact met het gehele team verliep uitermate prettig. De meerwaarde van dit kantoor ligt naar onze mening echt bij de klantbehandeling. Het gehele team kent een dossier en is service gericht.

van Dijk
7

de cominucatie was goed.

van Welij
9

Al vanaf het eerste contact, dacht ik dit is een goede keuze dat ik deze makelaar genomen heb

Pim van de Weerd
10

Alles netjes geregeld en je wordt constant op de hoogte gehouden wbt de gang van zaken.

Dhr. Hogenkamp
10

Wij kunnen geen negatieve beoordelingen bedenken wij zijn vanaf dag 1 tot het laatst aan toe zeer tevreden en kunnen deze makelaar en zijn personeel van harte aanbevelen bij iedereen.

van Welij
9

Vanaf het eerste contact klikte het tussen mij en dhr. Janssen. De informatie die hij gaf was begrijpelijk, en gaf mij een duidelijk beeld van het een en ander. Al met al het was een prettig contact.

Erna Slok
9

De aanhef van de mail klopt niet. daarin wordt de naam van mijn moeder genoemd, maar zij is overleden.

Dhr. Nieuwenhuis
9

Erg prettig contact, zeer snel schakelen. Dit alles tegen een scherpe prijs! Tevreden klant, zou de volgende keer weer deze makelaar inschakelen.

Dhr. Van Hardeveld
8

Regelmatig contact met de makelaar en niet opdringerig. Bij bezichtiging een goede begeleidster met kennis van zaken. De afhandeling verliep snel en probleemloos.

Dhr. Rijken
9

Alles is perfect verlopen en we zijn dan ook zeer tevreden De service en bergeleiding was top. Maar ook de afhandeling was prima

Mevr. Niessink
9

De ervaring die ik heb mogen beleven bij Janssen en van Dijk was me waardevol. Ik voelde me niet nummer zoveel in de rij en dat gaf mij een goed gevoel. Iedereen werkt heel goed met elkaar samen en zo zijn zei 1 team wat echt een eenheid vormt!

Anoniem
10

Wauw! Wat een inzet hebben Egbert en zijn team getoond. We waren zeker niet zijn makkelijkste klanten maar wat zijn we blij dat we voor dit makelaarskantoor Janssen & van Dijk hebben gekozen. Ze hebben ons reuze goed geholpen met de verkoop en waren altijd goed bereikbaar voor de talloze telefoontjes met vragen van ons. Professioneel, betrouwbaar en daadkrachtig! Speciale dank ook aan Topper Jaap Gerritsen (de financieel adviseur van dit kantoor) voor al zijn moeite en deskundigheid.

Dhr. Willebrand
10

Met behulp van de kundige verkoop styliste hebben we ons huis verkoopklaar gemaakt, simpele tips, maar zeer waardevol. Vervolgens het verkoopproces in. Aanvankelijk was er volop belangstelling, maar langzamerhand droogde dat op. Nadat we de vraagprijs op aanraden van de makelaar verlaagd hadden (goed onderbouwd naar ons toe door Egbert) is het huis verkocht. Een pluim voor het hele team, de deskundigheid, en vriendelijkheid was werkelijk heel prettig om te ervaren.

Hogenkamp
9

De makelaar zelf was heel duidelijk in zijn afspraken ook zijn personeel kwam heel vriendelijk en behulpzaam over met hele goede tips over de presentatie van de woning voor de verkoop.

Bert Rijken
9

Alles was gewoon heel goed geregeld en georganiseerd En prettig in de contacten

Dirk Ronk
8

Alles prima met prettig en zakelijk contact geregeld. Brengt rust.

Terug
Recent bekeken