Dit hebben onze klanten ervaren...

Hogenkamp
9

De makelaar zelf was heel duidelijk in zijn afspraken ook zijn personeel kwam heel vriendelijk en behulpzaam over met hele goede tips over de presentatie van de woning voor de verkoop.

Bert Rijken
9

Alles was gewoon heel goed geregeld en georganiseerd En prettig in de contacten

Dirk Ronk
8

Alles prima met prettig en zakelijk contact geregeld. Brengt rust.

Nieuwenhuis
9

Blij met het contact met Egbert en de dames. Afspraak is afspraak!

Scheer
10

Gewoon alles goed geregeld. Aardige en uiterst vriendelijke medewerkers. En betrouwbaar

Dhr. Lansing
10

Fijn contact, korte lijnen, goede feedback. Snelle responstijd bij vragen, zowel telefonisch als na het sturen van een email. Erg fijn.

Anoniem
9

Kundig en snel! Ze weten waar ze het over hebben. Vraagprijs is uiteindelijk bijna geboden. Prima dus en dat in 3 weken.

van Viegen - Weerheim
8

Prima contact en gehele kantoor werkt hard.

Dhr. Briene
9

het contact met de makelaar verliep prima, werd overal goed van op de hoogte gehouden door de rest van t team en het was sneller verkocht dan ik verwacht had dus wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor de service

Anoniem
10

Zeer professioneel en vriendelijk. Goede kennis van zaken ,een vlotte verkoop en afhandeling. Zeer aan te bevelen.

Dhr. Lammers
9

Makelaar heeft boven verwachting gepresteerd. Open en transparant. Goede kennis van de markt en uitstekende begeleiding.

Mevr. Mirella Velzen
9

Waar ik aan denk bij Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars? Aan een toegankelijk, enthousiast en professioneel team. In de korte tijd dat mijn woning te koop heeft gestaan, heb ik heel prettig contact gehad met alle medewerkers van het makelaarskantoor. Hoezo 1 contactpersoon? Dit team laat zien dat je ook sámen iemand goed van dienst kunt zijn. En wel zo gezellig!

Anoniem
9

Communicatie is top! Korte lijntjes en duidelijke afspraken. Styling tips waren ook heel handig en prettig. Net even dat stapje extra om ervoor te zorgen dat je woning zo goed mogelijk gepresenteerd wordt. Denkt ook mee voor het aankopen van een nieuwe woning. Wij zijn erg blij met Egbert en zijn team. Absolute aanrader!

Mevr. Van Kleef
9

Service met een hoofdletter 'S'... vanaf het begin tot het einde van het verkoopproces van onze woning heeft Egbert met zijn enthousiaste en deskundige team ons geweldig bij gestaan.

Anoniem
8

Huis binnen een week verkocht voor een hele goede prijs. Heel goed geholpen door onze makelaar. We kunnen altijd bellen voor vragen. Leuk team ud83dudc4dud83cudffb

Dhr. Richard van den Hauten
9

Egbert had op het moment van contact griep en leek bijzonder druk. Hierdoor leek het in een aantal gesprekken of hij signalen miste. Volgende keer even uitzieken, indien mogelijk ;-). Verder super geholpen door een enthousiast team. Ook bij het bezichtigen van eventueel toekomstige huizen voor ons zelf.

Dhr. Vonk
10

Prima ondersteuning door de makelaar, makkelijk in de contacten en een goede verdeling van de activiteiten tussen bezichtigingen en onderhandelingen. Duidelijke en heldere verwachtingen en goede strategie rond verkoop en presentatie. Alles prima verlopen. 1 minimaal aandachtspuntje: graag eerst verkoper informeren over de verkoop en dan Funda om melding van definitieve verkoop door Funda pas te krijgen na bericht van de makelaar

Anoniem
10

Zeer deskundige en hartelijke makelaar en staf. Pro actief. Goede terugkoppeling na de bezichtigingen en alles keurig netjes afgehandeld. Top! Bedankt allemaal.

Anoniem
9

Binnen 3 weken was ons huis verkocht en alles is na tevredenheid verlopen. Voor een volgende keer zou ik deze makelaar zeker nogmaals benaderen.

Dhr. Heijerman
10

Team Janssen en van Dijk is kundig, vriendelijk en erg pro actief. Alle diensten in huis. Goed advies en snelle opstart van het verkoopproces. Geen massaal kantoor dus de lijnen zijn kort. Al met al de juiste prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!!

Mevr. Maroeska de Jong
10

Ontzettend fijne makelaar! Veel kennis! Contact verloopt erg soepel en met korte lijnen! Makelaar houd zich aan de afspraken! Kortom, een echte aanrader dus!

Anoniem
10

Ik kan Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars aanraden als makelaar voor zowel verkoop als aankoop. Heldere voorwaarden met vaste prijzen. Fijn persoonlijk contact en geen onzin. Ze hebben mij uitstekend geholpen met het gehele verkoopproces. Het resultaat was daar, binnen een week verkocht voor de vraagprijs. Bij aankoop was het geen probleem om snel te schakelen en zo voor de andere geïnteresseerde de woning te kunnen kopen.

Dhr. Veenendaal
10

Contact was snel gelegd, duidelijk over wat er gaat gebeuren, goede feedback over de bezichtigingen. Professioneel, goed en bekwaam personeel. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop makelaar Egbert Janssen en zijn staf ons huis hebben verkocht. En zullen hem aanbevelen bij anderen.

Mevr. Terlingen
8

Het contact verliep prima! Ook met de mensen op het makelaarskantoor.Vond het bijzonder prettig dat men van alle zaken,wat ons huis betrof, op de hoogte waren, Hebben veel bezichtigingen gehad,werd altijd een terugkoppeling gegeven,erg goed! Telefonisch altijd bereikbaar.

Anoniem
8

Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars hebben wij ervaren als een persoonlijk makelaarskantoor met korte lijnen.

Röttger
9

Plezierig contact i.c.m. professionele benadering.

Lammers
9

Open en transparant.

Anoniem
9

contact met de makelaar was prima ze hielden je goed op de hoogte na een bezichtiging als met een vraag zat kon je altijd bellen ze namen er goed de tijd voor

Esther Vollenberg
9

Goed gevoel over de gehele gang van zaken. Komt afspraken na en is zeer betrokken.

Mevr. Han Le
9

Communicatie verloopt soepel of het nou via e-mail of tel. gaat. We krijgen altijd snelle reaktie van onze makelaar. Kortom, een prettige samenwerking en ik kan mensen aanbevelen service van Janssen & van Dijk te nemen.

Degen
8

Fijn contact met makelaar en kantoor. Duidelijke afspraken en worden nagekomen.

van de Scheur
9

Absoluut betrouwbaar en deskundig.

Anoniem
9

Alles verliep naar wens, we zijn goed geholpen met alles.. En goed advies gekregen. Ons huis was met 13 dagen verkocht.

Dhr. Speijer
9

Ze werken als een hecht team goed samen! Het kantoor was altijd goed bereikbaar en je kreeg de volle aandacht. Ze weten precies wat er op de lokale markt speelt. Topprestatie door ons huis binnen vier werkdagen te verkopen!

Veenendaal
10

Professionele benadering. Anders dan anderen. Snel en adequaat handelen.

Coen van den Bovenkamp
8

Heel prettig in de omgang

Anoniem
7

Deze score heeft enige toelichting nodig. De mensen buiten en binnen zijn uiterst vriendelijk en correct. Er wordt goed gecommuniceerd, dus je zou zeggen niets aan de hand. Echter, voorafgaand aan het verkoopproces zijn er verwachtingen besproken en vastgelegd over de verwachte opbrengst en de tijd dat men dacht nodig te hebben om de woning te verkopen. De opbrengst is ruim 5% lager uitgevallen dan verwacht en de tijd die men nodig had om te verkopen bleek 2 x langer te duren. Nu was dat niet allemaal toe te rekenen aan de makelaar. Maar is wel vooraf een inschattingsfout gemaakt waardoor er geen goed resultaat is geboekt. Uiteindelijk is het resultaat dat telt...

Anoniem
10

De makelaar Hr. Janssen pakte gelijk goed door toen een aspirant koper in zijn 3 dagen bedenktijd alsnog afzegde. Ook had de makelaar goed zicht op de huidige marktwaarde en heeft verder heel goed onderhandeld bij de aankoop van het appartement welke ik op het oog had. Alleen maar lof!! Heel goed werden ook de bezichtigingen gedaan en ook het regelmatig contact met kantoor heb ik als heel prettig ervaren. Heel fijn team samen!!

Anoniem
9

Zeer professioneel en betrouwbaar

de Jong
10

Fijne makelaar, houd zich aan de afspraken en contact verloopt erg soepel

Dhr. Albert Vlastuin
9

Het contact met de makelaar was uitstekend! Er werd heel veel tijd en energie ingestoken om mijn huis zo snel mogelijk te verkopen. Uiteindelijk is dit binnen een week gelukt. Bedankt voor de samenwerking Janssen & Van Dijk!

Mevr. Root
9

Heel tevreden over Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars! Ze zijn deskundig & duidelijk. Het contact met alle medewerkers is prettig. Je heb het gevoel dat ze echt hun uiterste best voor je doen. Ze hebben ons in ieder geval fantastisch geholpen bij zowel de verkoop van ons huis, als bij de aankoop van een nieuwe woning.

Dhr. Bas du Pré
9

Erg fijne samenwerking met makelaar! Heel eerlijk naar zowel koper als verkoper. Veel persoonlijk advies, begeleiding en deskundigheid. Vooral het persoonlijke contact en het feit dat de makelaar ook zelf veel initiatief neemt om de status en plannen door te spreken waardeer ik erg. Sleutelwoorden zijn ontzorgen, eerlijk en deskundig.

Dhr. Brouwer
9

Ons huis is binnen één dag verkocht. Super goede service, begeleiding en advies! Kortom een betrokken makelaar die wij zeker aanbevelen!

Dhr. Beukhof
9

Het contact met de makelaar verliep soepel en deskundig waardoor het voor ons vertrouwd aanvoelde om ons huis via zijn kantoor te verkopen met positief resultaat.

Anoniem
8

De makelaar heeft goede kennis van de omgeving en weet ook wat realistisch is. Daarnaast heeft de makelaar ons goed geholpen met de verkoop en onderhandeling in de prijs. Alles is netjes en snel afgehandeld.

Dhr. Van de Pavert
9

Egbert is deskundig en neemt goed de tijd om de woning te bekijken en komt met een realistische prijs. Hij kijkt echt naar het huis en niet (alleen) naar de woningen die in omgeving verkocht worden. Het team van Janssen en van Dijk is ook erg prettig om mee samen te werken. Op kantoor is iedereen heel vriendelijk en behulpzaam. Je bent bij dit makelaarskantoor geen nummertje, dat is duidelijk. Als wij ooit weer ons huis willen verkopen, dan nemen we Janssen en van Dijk weer in de arm.

Speijer
9

Janssen en Van Dijk gaf ons een goed gevoel omdat zij heel sterk als team fungeerde! Dit heeft mede bijgedragen aan de vlotte verkoop van onze woning.

Anoniem
9

pro-actief makelaarsteam met enthousiaste werkhouding en korte reactietijd op lopende actiepunten. Prima !

Dhr. W. Kouwenberg
9

Fijn team, deskundige makelaar en zeer goede service! Snelle communicatie en goed bereikbaar. Kortom: top!

Terug
Recent bekeken