Bij deze Garantiemakelaar ben je aan het juiste adres!

Uw makelaar in Veenendaal, dat is natuurlijk Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars. Niet zomaar een makelaar, maar een garantiemakelaar. En niet zomaar een garantiemakelaar, maar een die u op deskundig wijze begeleidt bij de aan- en/of verkoop van uw woning.

Ons team bestaat uit Egbert Janssen (NVM-makelaar) en vier assistent makelaars: Daniëlle Toonen, Baukje Ribbius, Minke Scherrenburg en Mariëlle Schuurman. Samen staan wij garant voor meer dan 70 jaar ervaring in het vastgoed en dat merkt u op alle fronten. Vanaf het allereerste telefoontje tot aan de afwikkeling bij de notaris en alles wat daar tussen gebeurt: bij ons bent u verzekerd van een deskundige, eerlijke en betrokken begeleiding. Diezelfde kenmerken vindt u ook terug in de dienstverlening van Janssen & Gerritsen, hét adres waar u (financiële) rust vindt als het om uw hypotheek en verzekeringen gaat.

De garanties, klanten en cijfers spreken

103 verkochte woningen vanaf november 2018 tot november 2019
32 dagen gemiddelde looptijd regionale gemiddelde: 82 dagen
100% onderhandelingsmarge regionale gemiddelde: 99%

Ons team

Bij Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars helpen wij u graag.

Zoekprofielen

Een goed begin is het halve werk. Je wilt niet zo maar een huis, maar een droomhuis. Probeer eerst eens voor jezelf helder te hebben wat je daaronder verstaat. Hoe ziet dat huis er uit? Hoeveel kamers heeft het? Een grote of kleine tuin? Een garage? Knus en sfeervol of juist modern en licht? Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer belangrijk? Maak een zoekprofiel aan en wij houden je op de hoogte van relevant aanbod.

Zoekprofiel aanmaken

Weten wat je woning waard is?

Ben je voornemens jouw woning te verkopen en benieuwd naar de huidige marktwaarde van je woning, neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Besluit je jouw huis in de verkoop te zetten? Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een Garantiemakelaar en de vele voordelen van een full service makelaar.

Maak een afspraak

Uw huis sneller verkopen?

Uw huis verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. In dit huis bent u samen een gezin gestart bijvoorbeeld. Hierdoor kan uw objectieve kijk op uw huis verkopen in Veenendaal lastiger zijn.

Meer informatie

Terug